Slavdom-selskap På Den Tradisjonelle Fotballturneringen LSR Cup

Anonim

Den årlige tradisjonelle fotballturneringen "LSR Cup 2016" ble arrangert i Moskva i september. I år deltok 9 lag fra forskjellige byer i Russland i turneringen.

Slavdom-landslaget var representert av selskapets ansatte fra divisjonene Moskva og St. Petersburg. Under konkurransen ble det avholdt 4 kamper, hvorav 3 ble vunnet av laget. I september var Moskva vertskap for den årlige tradisjonelle fotballturneringen "LSR Cup 2016". I år deltok 9 lag fra forskjellige byer i Russland i turneringen.

Slavdom-landslaget var representert av selskapets ansatte fra divisjonene Moskva og St. Petersburg. I løpet av konkurransen ble det avholdt 4 kamper, hvorav 3 ble vunnet av Slavdom-laget.

Som et resultat av konkurransen scoret Slavdom-laget 13 mål og tok 4. plass, og viste den mest produktive fotballen i turneringen. Som vanlig ble turneringen avholdt i positivt humør. Det var en virkelig kamp på hver kvadratmeter på fotballbanen. Teamet vårt viste en sportslig ånd igjen og viste et anstendig resultat.

Slavdom-selskapet takker sine partnere - LSR-Stenovye-selskapet for invitasjonen til å delta i fotballturneringen og organiseringen av arrangementet på høyeste nivå, fansen for deres utømmelige energi, rivalene for et anstendig spill. Jeg vil også takke teamet vårt for å gi oss en grunn til å være stolte av det igjen.